reviews

Wie kan er nou beter vertellen over bruiloften dan de bruidsparen zelf? Lees hier wat andere koppels (en gasten!) te zeggen hebben over mij en mijn team.

Meer weten over bruiloft styling? Neem contact op voor informatie en tarieven!

photo by Jane Johannes

Sascha & Pascal / 9-11 juni 2017

“Als je dit leest is er eigenlijk al geen weg meer terug. Je hebt Anne gevonden en dat is echt een cadeautje aan jezelf. Anne en haar team hebben onze hele bruiloft (weekend in de Ardennen) gestyled. Hiermee heeft zij niet alleen een grote taak op zich genomen, zij heeft de complete sfeer van onze bruiloft neergezet zoals niemand anders dat had kunnen doen. Met haar persoonlijke benadering, open blik en grote mate van creativiteit is het gelukt exact neer te zetten wat wij voor ogen hadden. Zelfs de kleinste details uit onze gesprekken kwamen als verrassing terug op de dag zelf. Anne is positief, integer, professioneel en daarmee ontzettend fijn om mee te werken. Ze doet misschien meer bruiloften in een jaar maar met haar manier van aanpakken is elke bruiloft ‘ one of a kind’, precies zoals deze unieke dag moet zijn!” 

Lotte, gast bij Hanke&Mario / 1-3 september 2017

"We zeiden achteraf tegen elkaar: Eigenlijk moeten we altijd een Anne om ons heen hebben om alles mooi te maken. Het werk van jou en je team was echt de kers op de taart de afgelopen paar dagen, jullie toverden alles telkens zo mooi om tot kleine sprookjes! Geweldig! Je bent echt geboren voor dit werk. Zo goed! Eeuwige bewondering en groot fan!"

 
photo by Lotte van der Zanden

Wouter & Willemijn / 1 juni 2016

“Hoe krijg ik duizend-en-een positieve herinneringen in een kort tekstje? Sommigen zijn er heel erg goed in om het kort te verwoorden, maar ik dus niet echt… Maar hier komtie dan ;)

We wilden geen ‘standaard’ trouwerij in het gemeentehuis, maar een ceremonie buiten en lekker eten met onze familie en vrienden. Na wat zoektochten op internet vonden we bedrijfjes die dit konden doen voor ons. Maar we waren nog niet  zeker dat dit de weg was naar onze droombruiloft. Want eigenlijk waren deze trouwpakketten ook best standaard… Anne volgde ik al een tijdje op Instagram en ik wist dat ze de styling verzorgde voor bruiloften. Haar werk sprak ons heel erg aan en we besloten haar te mailen voor een afspraak. Dit was een van de beste beslissingen die we genomen hebben voor onze trouwerij! (Naast de geweldige tips voor de fotografe en de locatie die we van haar kregen.)

We hadden wel wat ideeën over wat we graag zouden willen, maar we wisten ook veel nog niet. En ik weet niet hoe ze het gedaan heeft… Maar wauw! Toen we op onze trouwdag op de locatie aankwamen, waar Anne en haar dreamteam alles aan het voorbereiden waren, waren we sprakeloos. Het zag er zo mooi uit! Het was helemaal  voor ons bedacht en paste zo goed bij ons! Alle details, zo mooi uitgewerkt, persoonlijk en de bloemen… Anne had het bruidsboeket samengesteld en het was prachtig!

We hadden dit allemaal niet zelf bij elkaar kunnen bedenken. Het was zo fijn dat we helemaal op Anne konden vertrouwen, ze heeft echt aan alles gedacht.” 

 
photo by Melissa Milis

Kirsten & Jeroen / 1 augustus 2015

“Lieve Anne, je bent niet alleen een geweldige stylist, maar ook een heel fijn mens. Heerlijk nuchter en rustig, maar iemand die ook zeker van aanpakken weet en voor wie niets teveel lijkt. In de stressvolle tijd voor de bruiloft dacht je mee met het draaiboek en antwoordde je altijd met alle geduld en liefde mijn/onze vragen en suste je onzekerheden. Je dacht mee en voelde precies aan waar je kon bijspringen en waar een finishing touch nodig was en waar niet. Op de dag zelf was het ook fijn om alles uit handen te geven en je hebt alle verwachtingen helemaal waargemaakt. Dankjewel!!”

Nicky & Marthijn / 8 juli 2016

“Geen woorden kunnen beschrijven hoe we de dag beleefd hebben. Elke poging die we zouden doen, zouden alsnog tekort doen aan onze beleving. Jouw inspanningen hebben wat ons betreft absoluut bijgedragen aan een dag die zo perfect was. De dag is aan ons voorbij gegaan en we hebben intens genoten. Je hebt ontzettend mooi werk afgeleverd waar je trots op mag zijn. De olijventakjes voor de ceremonie, de boeketten – ik heb de hele dag trots rondgelopen met het boeket -, de styling, alles zag er geweldig stijlvol uit. De sfeer die we voor ogen hadden heb je perfect weten weer te geven. Kortom we zijn ontzettend blij dat we jou gekozen hebben. Ontzettend veel dank voor alles!”

 

Jordi & Vera / 4 september 2015

“We zijn een creatief stel en we zaten vol leuke ideeën voor onze adventure & travel themed wedding. We wilden geen pakketten of standaard decoraties, onze bruiloft moest uniek en eigen worden. We kwamen er al snel achter dat met alleen een paar leuke ideeën je er nog niet bent. We hebben met meerdere stylistes om de tafel gezeten en kunnen met zekerheid zeggen dat ons gesprek met Anne van Inspire Styling het meest inspirerende en enthousiaste gesprek is wat we hebben gehad. Ze pakte direct onze ideeën op en het eerste gesprek ging al snel over in sparren over verschillende mogelijkheden. In haar offerte kwam ze met een moodboard en een paar geweldig creatieve ideeën waar we nog enthousiaster van werden dan we al waren. Al snel had Anne onze vertrouwen gewonnen.

Anne is creatief, heeft een fijn gevoel voor humor, is flexibel maar daarnaast ook duidelijk. Ze durft ook te zeggen als ze denkt dat je idee misschien niet goed is, daar houden we van. Maar ze wimpelt het niet af, ze laat je zien hoe het beter wordt, dat schept vertrouwen en maakt de voorbereiding met haar erg prettig. Op de dag zelf was Anne de hele dag een zeer prettige aanwezigheid. Ondanks dat ze vooral achter de schermen bezig was hebben we zeker gezien hoe ontzettend hard ze (met haar team) gewerkt heeft. En elke keer als we voor het eerst haar afgewerkte aankleding konden zien was er weer een wow-effect. Als we één ding willen zeggen, is het dat we het zo bijzonder vinden, dat Anne het voor elkaar krijgt om een moodboard tot werkelijkheid om te toveren. Geweldig! We waren hier diep van onder de indruk.

Anne, mede dankzij jou is onze bruiloft helemaal geworden (en eigenlijk nog mooier) dan we hadden verwacht. Je bent een topper! Nogmaals, heel erg bedankt!”