bruiloft & bloemstyling

Interested in wedding & flower styling? Ask for my English information pdf!

Trouwplannen? Yay!! Gefeliciteerd! Zijn jullie op zoek naar een professionele stylist die begrijpt dat de bruiloft echt jullie feestje moet zijn? Iemand die een natuurlijke stijl heeft, denkt aan de mooiste persoonlijke details, alles met aandacht styled en ook de bloemen kan verzorgen? Zoek niet verder, I’m your woman!

werkwijze

Styling is een vertaling van een verhaal, van jullie verhaal. Deze vertaling is zo belangrijk voor de perfecte sfeer. Daarom ga ik uit van wie jullie zijn en niet van trendgevoelige Pinterest beelden. Door deze unieke werkwijze ben ik in staat een mooi & persoonlijk concept te ontwerpen. Ook al weet je zelf misschien niet eens waar je moet beginnen. Ik heb jarenlange ervaring en voel feilloos aan wat goed bij jullie past. Hierdoor wordt het niet alleen een prachtige dag, maar ook een dag waar iedereen voelt: dit zijn jullie! 

En dat allemaal zonder dat je je vrienden aan het werk hoeft te zetten. Laat hen ook lekker genieten van jullie dag en laat het zware werk maar aan mij en mijn getalenteerde team over. Aan elk detail wordt gedacht en ook de bloemstyling verzorgen we. Van ontvangst tot diner, van ceremonie backdrops tot bruidsboeketten, met onze hulp is die droomdag binnen handbereik! Als je rondkijkt op mijn website (bv in de gallery) krijg je een goed idee van mijn stijl. Spreekt dit je aan? Dan zijn we vast een match! Lees hier de ervaringen van andere bruidsparen of neem contact met me op voor meer informatie. 

wij zijn enthousiast! 

Top, goed om te horen! Stuur me een berichtje via het contact formulier en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie en taartjes!
Voor vragen, meer informatie en tarieven kunnen jullie ook altijd een berichtje sturen.

Bruiloft in het buitenland? Vraag naar de mogelijkheden!